Organsiatie

Footmore podotherapeuten is jouw partner om met je gezondheid en een gezonde levensstijl bezig te zijn.

Footmore is een gedreven organisatie, waar specialisten werken die een diversiteit van klachten behandelen die voortkomen uit het disfunctioneren van de voet.
We hebben verschillende locaties in de regio’s  Limburg, Brabant en Zuid-Holland. Onze praktijken hanteren snelle toegangstijden waar je terecht kunt voor een onderzoek. Afhankelijk van het onderzoek is vaak een verwijzing van uw huisarts niet eens nodig. Meer informatie over onze Footmore praktijken vind u bij ‘locaties en praktijken‘ of in het Praktijkreglement (pdf).

Podotherapeuten

Wij beschikken over een uitgebreid team van podotherapeuten die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, zodat wij al je klachten kunnen verhelpen, je kunnen adviseren ten aanzien van schoenadvies en –onderhoud.

Het doel van onze therapieën en behandelingen is om je snel van je klachten af te helpen maar ook om je klachtenvrij te houden. Lees meer over onze specialismen.

Onze filosofie

Het specialistische en sportieve team van podotherapeuten bij Footmore kijkt verder dan alleen het bestrijden van de pijn. We kijken waar de pijn vandaan komt en wat er nodig is om de pijn of bewegingsbeperking te verbeteren. Dan wordt tegelijkertijd gekeken naar wat de patiënt zelf kan doen aan het probleem.

Zorgprofessionals

Footmore is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). In al onze praktijken werken ervaren specialisten en krijgt u optimale zorg en aandacht.

download

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

NVvSP-e1519516116163

Nederlandse Vereniging van Sportpodotherapeuten

scas

SCAS Certificering Sportpodotherapie

56117_nl_editor photo6

Kwaliteitsregister Paramedici

6cc912af6ecee5e64ceace2aeaf3e4da_400x400

Toppodotherapie

 

Voor meer informatie, hulp bij een aandoeningen of klacht kunt u contact met ons opnemen. Samen met u kijken welke ondersteuning het beste past bij uw vragen.