Podotherapie Tilburg Gezondheidscentrum Koningshaven

podotherapie-tilburg-kruisvaarderstraat

Footmore Podotherapeuten

Adresgegevens:
Kruisvaardersstraat 32 (E), 5021 BE Tilburg
Plan uw route

Contactgegevens:
Telefoon: 085-06 444 77
E-mailadres: t.vanleeuwe@footmore.nl

Route & bereikbaarheid

Podotherapiepraktijk Footmore is gevestigd in het Gezondheidscentrum Koningshaven op de Kruisvaardersstraat 32 in Tilburg

  • Op deze locatie zijn wij flexibel aanwezig.
  • Voor het maken van een afspraak zijn we dagelijks te bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op het telefoonnummer 085-06 444 77.
  • Koningshaven is goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers.
  • Betaald parkeren.

Impressie Koningshaven Tilburg

Podotherapie Footmore Tilburg

Footmore Podotherapeuten is gespecialiseerd in voetengezondheidszorg. Podotherapie is niet alleen voor voetklachten. U kunt ook bij de podotherapeut terecht met lage rugklachten, heupklachten, knieklachten en scheenbeenklachten. Deze klachten zullen door de podotherapeut nader bekeken worden d.m.v. een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek.

Footmore Podotherapie Tilburg heeft een praktijkkeurmerk, wat garant staat voor de kwaliteit in onze praktijk. Daarnaast zijn onze podotherapeuten op persoonlijke titel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Met een team van toegewijde medewerkers werken wij in een prettige omgeving aan uw gezondheid. Onze professionele en enthousiaste collega’s uit Tilburg staan u graag te woord.

 Meer locaties in de regio:

Overige Footmore praktijken in Noord-Brabant:
Deurne, 5753km
Liessel, 5753km
Tilburg Wilhelminapark, 5753km