Podotherapie Rotterdam

podotherapie-rotterdam

Footmore Podotherapeuten

Adresgegevens:
Kleiweg 78, 3051GV Rotterdam
Plan uw route

Contactgegevens:
Telefoon: 010-2183001
E-mailadres: t.vanleeuwe@footmore.nl

Route & bereikbaarheid

  • Van 19 augustus 2019 tot 3 november 2019 is de Kleiweg dicht tussen de Elisabethlaan en de Begoniastraat. U kont onze praktijk het makkelijkste bereiken via de Straatweg.
    Meer informatie

Footmore podotherapie is gevestigd op de kleiweg 78 in Rotterdam. Dit is 5 minuten van het sint Franciscus ziekenhuis. Op deze locatie zijn wij flexibel aanwezig. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Voor het maken van een afspraak zijn we dagelijks te bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op het telefoonnummer 010-218 30 01.

Podotherapie Footmore Rotterdam

Footmore Podotherapeuten is gespecialiseerd in voetengezondheidszorg. Podotherapie is niet alleen voor voetklachten. U kunt ook bij de podotherapeut terecht met lage rugklachten, heupklachten, knieklachten en scheenbeenklachten. Deze klachten zullen door de podotherapeut nader bekeken worden d.m.v. een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek.

Footmore Podotherapie Rotterdam heeft een praktijkkeurmerk, wat garant staat voor de kwaliteit in onze praktijk. Daarnaast zijn onze podotherapeuten op persoonlijke titel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Met een team van toegewijde medewerkers werken wij in een prettige omgeving aan uw gezondheid. Onze professionele en enthousiaste collega’s uit Rotterdam staan u graag te woord.Meer locaties in de regio:

Overige Footmore praktijken in Zuid-Holland:
Berkel en Rodenrijs – Poldermolenplein, 6km
Berkel en Rodenrijs – Klapwijkse zoom, 6km