Podotherapie Rotterdam

podotherapie-rotterdam

Footmore Podotherapeuten

Adresgegevens:
Kleiweg 78, 3051GV Rotterdam
Plan uw route

Contactgegevens:
Telefoon: 085-06 444 77
E-mailadres: t.vanleeuwe@footmore.nl

Route & bereikbaarheid

Footmore podotherapie is gevestigd op de kleiweg 78 in Rotterdam. Dit is 5 minuten van het sint Franciscus ziekenhuis. Op deze locatie zijn wij flexibel aanwezig. Het is betaald parkeren voor de deur.

Voor het maken van een afspraak zijn we dagelijks te bereiken tussen 8.30 en 18.00 uur op het telefoonnummer 085-06 444 77

Podotherapie Footmore Rotterdam

Footmore Podotherapeuten is gespecialiseerd in voetengezondheidszorg. Podotherapie is niet alleen voor voetklachten. U kunt ook bij de podotherapeut terecht met lage rugklachten, heupklachten, knieklachten en scheenbeenklachten. Deze klachten zullen door de podotherapeut nader bekeken worden d.m.v. een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek.

Footmore Podotherapie Rotterdam heeft een praktijkkeurmerk, wat garant staat voor de kwaliteit in onze praktijk. Daarnaast zijn onze podotherapeuten op persoonlijke titel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Met een team van toegewijde medewerkers werken wij in een prettige omgeving aan uw gezondheid. Onze professionele en enthousiaste collega’s uit Rotterdam staan u graag te woord.Meer locaties in de regio:

Overige Footmore praktijken in Zuid-Holland:
Berkel en Rodenrijs Gezondheidscentrum “het Gouden Hart”, 6km